Skip to main content
ruggengraat

Huisarts

Het is belangrijk dat je gezond bent en pijnvrij kan leven. Wanneer dat niet zo is kan je naar de huisarts gaan. De huisarts zal dan een lichamelijke oorzaak doen en met je bespreken hoe je verder geholpen kan worden. Eventueel zal jouw huisarts medicatie voorschrijven of je doorverwijzen naar een deskundige. Zo ben jij snel van je klachten af en kan je weer volop genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Het kan soms lastig zijn om contact op te nemen met een hulpverlener, dat begrijpen wij ook. Gelukkig hebben wij achter het Digitaal Plein Katwijk ook een team staan die je graag even op weg helpt. Neem bijvoorbeeld Pel! Hij helpt je graag.

Jannette Roubos

Ik ben Jannette Roubos, als Katwijks meisje van 17 jaar ben ik begonnen in de gezondheidszorg op “De Wilbert” in Katwijk. Ik werk nu als wijkcoördinator bij Zorggroep Katwijk. Door mijn ruime ervaring in de gezondheidszorg heb ik ervaring met leefstijlbegeleiding. Jouw leefstijl heeft invloed op je gezondheid en hoe je in je vel zit. Bij leefstijl moet je denken aan voeding, beweging, ontspanning, slaap, gebruik van middelen en je sociale contacten. Heb je vragen hierover, dan hoor ik het graag!

Neem contact op met Jannette