Skip to main content
alcohol en gokken

Brijder

Brijder is er voor iedereen met een verslavingsprobleem. Heb je een lichte of een ernstige verslaving? Onze behandeling stemmen we af op wat jij wilt en kunt. En natuurlijk op jouw omgeving. Je staat er niet alleen voor. Brijder is dé specialist. Brijder Verslavingszorg is onderdeel van Parnassia Groep. Bekijk de korte film van met zeer boeiende verhalen van cliënten. Zij zijn behandeld voor een verslaving aan alcohol, cocaïne en gamen. "Als je je slecht voelt dan doe je het om het te vergeten, als je je goed voelt doe je het om te vieren."

Stichting De Brug

De Brug is een aanbieder van verslavingszorg en geestelijke gezondheidszorg. Dagelijks vertrouwen cliënten van jong tot oud op onze hulp bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van hun verslaving en bijkomende psychische klachten. Op en vanuit verschillende locaties in Katwijk, Leiden en regio Duin- en Bollenstreek leveren wij poliklinische en ambulante hulpverlening.

Huisarts

Het is belangrijk dat je je gelukkig en veilig voelt. Wanneer dat niet zo is kan je naar de huisarts gaan. De huisarts wil weten op welk leefgebied het niet goed gaat: thuis, werk, vriendschappen, familie. Nadat een lichamelijke oorzaak is uitgesloten zal de huisarts met je bespreken hoe je verder geholpen kan worden. De huisartsen binnen Zorggroep Katwijk hebben hiervoor speciale praktijkondersteuners GGZ-jeugd in dienst. Zij kijken wat er aan de hand is en kunnen vaak hulp bieden. Daarnaast kan de huisarts verwijzen naar naar het Jeugd en Gezinsteam in Katwijk.

Het kan soms lastig zijn om contact op te nemen met een hulpverlener, dat begrijpen wij ook. Gelukkig hebben wij achter het Digitaal Plein Katwijk ook een team staan die je graag even op weg helpt. Neem bijvoorbeeld Pel! Hij helpt je graag.

Pel van Hattum

Pel van Hattum geeft al heel lang voorlichting bij de GGD én is vader. Hij weet veel van genotmiddelen, regels, sociale media, voeding en bewegen. Misschien kennen jullie hem wel van de oudervoorlichtingen op de Katwijkse scholen voor Voortgezet Onderwijs. "Serious business natuurlijk, maar ik neem mezelf wel met een korreltje zout op zijn tijd."

Neem contact op met Pel