Skip to main content
ruzie

Wijkteam

Bij het Wijkteam kunt u terecht met vragen of problemen waar iedereen mee te maken kan krijgen. Zit u bijvoorbeeld niet lekker in uw vel? Heeft u zorgen over uw kinderen? Loopt uw relatie niet lekker?  Of zijn er geldproblemen? Welke vraag het ook is, u kunt terecht bij het Wijkteam. Deskundige medewerkers bieden een luisterend oor, praktische informatie en ondersteuning.

Huisarts

Het is belangrijk dat je je gelukkig en veilig voelt. Wanneer dat niet zo is kan je naar de huisarts gaan. De huisarts wil weten op welk leefgebied het niet goed gaat: thuis, werk, vriendschappen, familie. Nadat een lichamelijke oorzaak is uitgesloten zal de huisarts met je bespreken hoe je verder geholpen kan worden. De huisartsen binnen Zorggroep Katwijk hebben hiervoor speciale praktijkondersteuners GGZ-jeugd in dienst. Zij kijken wat er aan de hand is en kunnen vaak hulp bieden. Daarnaast kan de huisarts verwijzen naar naar het Jeugd en Gezinsteam in Katwijk.

Het kan soms lastig zijn om contact op te nemen met een hulpverlener, dat begrijpen wij ook. Gelukkig hebben wij achter het Digitaal Plein Katwijk ook een team staan die je graag even op weg helpt. Neem bijvoorbeeld Pel! Hij helpt je graag.

Pel van Hattum

Pel van Hattum geeft al heel lang voorlichting bij de GGD én is vader. Hij weet veel van genotmiddelen, regels, sociale media, voeding en bewegen. Misschien kennen jullie hem wel van de oudervoorlichtingen op de Katwijkse scholen voor Voortgezet Onderwijs. "Serious business natuurlijk, maar ik neem mezelf wel met een korreltje zout op zijn tijd."

Neem contact op met Pel