Skip to main content
huilen

Wijkteam

Bij het Wijkteam kunt u terecht met vragen of problemen waar iedereen mee te maken kan krijgen. Zit u bijvoorbeeld niet lekker in uw vel? Heeft u zorgen over uw kinderen? Loopt uw relatie niet lekker?  Of zijn er geldproblemen? Welke vraag het ook is, u kunt terecht bij het Wijkteam. Deskundige medewerkers bieden een luisterend oor, praktische informatie en ondersteuning.

Huisarts

Het is belangrijk dat je je gelukkig en veilig voelt. Wanneer dat niet zo is kan je naar de huisarts gaan. De huisarts wil weten op welk leefgebied het niet goed gaat: thuis, werk, vriendschappen, familie. Nadat een lichamelijke oorzaak is uitgesloten zal de huisarts met je bespreken hoe je verder geholpen kan worden. De huisartsen binnen Zorggroep Katwijk hebben hiervoor speciale praktijkondersteuners GGZ-jeugd in dienst. Zij kijken wat er aan de hand is en kunnen vaak hulp bieden. Daarnaast kan de huisarts verwijzen naar naar het Jeugd en Gezinsteam in Katwijk.

GGZ rivierduinen

We lopen allemaal wel eens vast. Worstelen. Overrompeld door het leven. Het hoort erbij. Maar soms wordt het echt teveel. Dan is het moedig dat je hulp vraagt. Toegeeft dat het even niet meer lukt. De eerste stap heb je al gezet. Vanaf hier gaat de GGZ verder. Ze luisteren en voelen mee. Op zoek naar houvast. Zodat je weer grond onder je voeten krijgt. Je zo krachtig mogelijk voelt. Sterker en vol vertrouwen.

Via een doorverwijzing, meestal van je huisarts, kom je bij ons. Via welke route je ook komt, eerst gaan we kennismaken. We luisteren naar je en maken een plan. Samen.

Het kan soms lastig zijn om contact op te nemen met een hulpverlener, dat begrijpen wij ook. Gelukkig hebben wij achter het Digitaal Plein Katwijk ook een team staan die je graag even op weg helpt. Neem bijvoorbeeld Jannette! Zij helpt je graag.

Jannette Roubos

Ik ben Jannette Roubos en ik werk als wijkcoördinator bij Zorggroep Katwijk. Door mijn ruime ervaring in de gezondheidszorg heb ik ervaring met leefstijlbegeleiding. Jouw leefstijl heeft invloed op je gezondheid en hoe je in je vel zit. Bij leefstijl moet je denken aan voeding, beweging, ontspanning, slaap, gebruik van middelen en je sociale contacten. Heb je vragen hierover, dan hoor ik het graag!

Neem contact op met Jannette